Foto: Latvijas Florbola savienība
Latvijas vīriešu florbola izlase, kam Somijā notiek piecas dienas ilga treniņnometne, piektdien pārbaudes spēlē papildlaikā zaudēja šīs sezonas Somijas čempionāta bronzas medaļniecdei "Nokian KrP".

=Latvijas izlase cieta neveiksmi papildlaikā ar rezultātu 7:8 (3:0, 1:3, 3:4, 0:1), lai gan pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:0.

Šajā mačā Latvijas izlasē nepiedalījās Morics Krūmiņš, kurš ikdienā spēlē tieši "Nokian KrP" sastāvā.

Rezultātu atklāja Toms Akmeņlauks, kurš realizēja soda metienu, bet pēc tam Klāvs Jansons un Gvido Lauga, panāca jau 3:0 Latvijas izlases labā.

Ceturtos vārtus Latvijas izlases labā guva Toms Bitmanis, bet pēc tam izcēlās arī Atis Stepāns un Aleksandrs Abramovs, tobrīd trešajā periodā panākot 6:4. Tiesa, spēles 53.minūtē somu klubs panāca neizšķirtu 6:6.

Turpinājumā 58.minūtē latvieši vēlreiz izvirzījās vadībā, kad ar precīzu metienu izcēlās Artis Raitums, tomēr somi pamanījās izglābties. Neizšķirtu mājinieki panāca 36 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad bija nomainījuši savu vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Turpinājumā bija jāspēlē piecas papildlaika minūtes, tā pēdējā minūtē "Nokian KrP" komandai izraujot uzvaru.

Latvijas izlases florbolisti, gatavojoties gada beigās plānotajam pasaules čempionātam, treniņnometnē aizvadīs arī pārbaudes spēli ar Somijas klubu "Koovee", kas notiks sestdien.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!