Foto: Reuters/Scanpix
Pirms diviem gadiem par Riodežaneiro olimpiskajiem čempioniem pludmales volejbolā kļuvušie brazīlieši Alisons Čeruti un Brunu Šmits negaidīti paziņojuši par sadarbības beigām.

Brazīlieši vienā pārī spēlēja pēdējos četrarpus gadus, turklāt bez olimpiskā zelta viņiem ir arī 2015.gada pasaules čempionu tituls, kā arī 2015. un 2016.gada Pasaules tūres fināla uzvarētāju trofejas.

Tiesa, kopš 2016.gada olimpiskajām spēlēm Alisons/Brunu Pasaules tūrē spēja uzvarēt tikai divos posmos, bet vēl divos tika iegūta bronza.

"Kopā pavadījām brīnišķīgu laiku. Esmu tiešām lepns par to, ko esam uzbūvējuši. Mūsu komanda bija piemērs daudziem, tomēr šis stāsts nu ir noslēdzies," portāls "Beachmajorseries.com" citē Alisona teikto. "Diskusiju ceļā vienojāmies, ka ir laiks jauniem izaicinājumiem."

Duets kopš dibināšanas brīža Pasaules tūrē piedalījās 41 turnīrā, 12 no tiem izcīnot zeltu, kā arī tiekot vēl pie četriem sudrabiem un trim bronzām.

Šajā sezonā Brazīlijas duets gan bija piedalījies tikai trīs turnīros, izcīnot bronzu Ķīnā notikušajā Sjameņas četru zvaigžņu posmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!