Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Madrides "Real" un Portugāles futbola izlases zvaigzne Krištianu Ronaldu piekritis iesaistīties filmu biznesā — viņš kļuvis par izpildproducentu seriālam, kas stāstīs par meiteņu futbola komandu Ņujorkā, ziņo "Hollywood Reporter".

Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas šādu seriālu pasūtījis sociālo tīklu milzis "Facebook". Seriāla darbība risināsies Ņujorkā, un galvenās varones būs vietējās skolas meiteņu futbola komanda.

"Brīvajā laikā man patīk skatīties labas televīzijas pārraides," saka Ronaldu. "Taču kļūt par seriāla producentu — tā ir satriecoša pieredze, īpaši ņemot vērā to, kādi talantīgi cilvēki strādās pie šā projekta. Mana pieredze lielā mērā ir līdzīga tai, ko piedzīvo meitenes no šīs komandas. Tas būs seriāls par futbola aizkulisēm. Tas būs daudz dziļāks nekā pati spēle. Tas būs seriāls par vērtībām, izaicinājumiem, draudzību, smagu darbu, kaislībām un harmoniju. Tas būs par dzīvi."

Seriāla nosaukums pagaidām nav zināms, kā arī tajā iesaistītie aktieri.

"Facebook" platformā iespējams tiešraidē skatīties vairākus vadošos futbola turnīrus, ieskaitot UEFA Čempionu līgas spēles, Amerikas MSL mačus un Meksikas futbola līgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!