Foto: AP/Scanpix/LETA
No Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres", kurā spēlē latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, un Nacionālās futbola līgas (NFL) kluba Bufalo "Bills" prezidenta amata otrdien atkāpies Rass Brendons, vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Brendons otrdien atstāja abu klubu īpašnieka "Pegula Sports and Entertainment" vadītāja posteni. Lai gan kompānijas oficiālajā paziņojumā atlaišanas iemesls nav minēts, mediji vēsta, ka Brendonam amatu nācies atstāt pēc tam, kad iekšējā izmeklēšanā kļuvis zināms par viņa attiecībām ar kādu darbinieci.

Brendons darbu "Bills" komandā sāka 1997. gadā, kāpa pa karjeras kāpnēm līdz 2013. gadā kļuva par prezidentu. 2014. gadā šo NFL komandu nopirka Pegulu ģimenes uzņēmums. 2015. gadā "Pegula Sports and Entertainment" nopirka "Sabres", un Brendons automātiski kļuva arī par NHL kluba prezidentu.

"Pegula Sports and Entertainment" savā paziņojumā norāda, ka kompāniju, "Bills" un "Sabres" prezidenta pienākumus uzņemsies Kima Pegula, bet viņas vīrs, miljardieris Terijs Pegula pārraudzīs komandu darījumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!