Foto: F64
Latviešu hokeja vārtsargs Ervīns Muštukovs atgriezies Francijas čempionātā un pievienojies šīs valsts klubam Nicas "Les Aigles", informē komanda.

Kā liecina kluba mājaslapā pieejamā informācija, pašlaik 34 gadus vecais vārtsargs paredzēts kā Nicas komandas pirmais numurs.

Šī pieredzējušajam Muštukovam ir atgriešanās Francijas čempionātā, jo 2015./16.gada sezonā viņš spēlēja citā šīs valsts komandā Grenobles "Bruleurs de Loups".

Nupat aizvadīto sezonu Muštukovs pavadīja Lielbritānijas komandā Šefīldas "Steelers", būdams viens no vadošajiem vārtsargiem šajā čempionātā. Regulārajā turnīrā viņš 53 spēlēs vidēji ielaida 2,36 ripas un atvairīja 91,80% metienu, bet četrās izslēgšanas turnīra cīņās viņam vidēji 3,20 ielaisti vārti un 90,9% atvairīti metieni.

Muštukovs "Steelers" komandā spēlēja iepriekšējās divas sezonas, bet pēc sezonas klubs negaidīti paziņoja, ka neturpinās sadarbību ar latvieti.

Savas karjeras laikā Muštukovs spēlējis ne tikai Latvijas un Lielbritānijas komandās, bet arī Ziemeļamerikā, Dānijā un Zviedrijā, turklāt savulaik paguva divus mačus aizvadīt arī Kontinentālās hokeja līgas Latvijas vienībā Rīgas "Dinamo".

Muštukovs pārstāvējis Latvijas izlasi, pirms trim gadiem debitējot arī pasaules meistarsacīkstēs.

Nicas "Les Aigles" iepriekšējā sezonā Francijas čempionātā ieņēma devīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!