Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā trešdien Bostonas "Bruins" Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas septītajā spēlē ar rezultātu 7:4 (3:2, 0:2, 4:0) pārspēja Toronto "Maple Leafs" un sērijā līdz četrām uzvarām triumfēja ar 4-3.

Spēle iesākās rezultatīvā cīņā, un komandas pirmajā periodā kopā guva piecus vārtus. Vispirms Patriks Marlo izvirzīja vadībā Toronto komandu, bet divas minūtes vēlāk Džeiks Debrusks rezultātu izlīdzināja. Marlo septītajā minūtē bija precīzs vēlreiz, taču "Bruins" līdz pirmā perioda beigām pēc Dantona Heinena un Patrīsa Beržerona precīzajiem metieniem panāca rezultātu 3:2. Turpinājumā otrajā periodā Trevis Dermonts un Kasperi Kapanens vēlreiz deva vadību "Maple Leafs".

Taču "Bruins" trešajā periodā spēja izmantot sava laukuma priekšrocības un guva četrus vārtus pēc kārtas, precīzi metot Torijam Krugam, Debruskam, Davidam Pastrņakam un Bredam Maršānam.

Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā "Bruins" spēkosies ar Tampabejas "Lightning", bet otrā Austrumu konferences duelī tiksies Pitsburgas "Penguins" un Vašingtonas "Capitals". Rietumu konferencē Nešvilas "Predators" spēlēs pret Vinipegas "Jets", savukārt Sanhosē "Sharks" pretinieki būs Lasvegasas "Golden Knights".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!