Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība izziņojusi nākamās sezonas regulārā čempionāta struktūru, kā arī konferenču un divīziju sastāvu.

Komandas 11. KHL sezonā regulārajā čempionātā aizvadīs kopumā 62 spēles: 48 mačus pret katru no līgas klubiem (24 izbraukumā un 24 savā laukuma) plus 14 spēles savas konferences ietvaros (septiņas savā laukumā un septiņas izbraukumā). Šosezon regulārajā čempionātā komandas aizvadīja 56 spēles.

Izslēgšanas spēlēs pirmos divus izsētos numurus iegūs komandas, kas būs uzvarējušas savā divīzijā, bet pārējās sešas "play-off" dalībnieces noteiks pēc konferences kopvērtējuma.

Izmaiņas skārušas arī konferenču sastāvu – Ņižņijnovgorodas "Torpedo" atgriezušies Austrumu konferencē, kurā spēlēja vēl 2014. gadā. Līdz ar to Rietumu konferencē paliek 12 klubi, bet Austrumu konferencē spēlēs 13 vienības.

Bobrova divīzijā, ko pārstāv Rīgas "Dinamo", nākamsezon bez rīdziniekiem, Helsinku "Jokerit", Sankpēterburgas SKA un Maskavas "Spartak" spēlēs arī Maskavas "Dinamo" un Čerepovecas "Severstaļ" komandas, kas nomainījušas Bratislavas "Slovan" un Minskas "Dinamo", kuras savukārt pārceltas uz Tarasova divīziju.

Kā zināms, pēc aizvadītās KHL sezonas no līgas izslēdza divas reitingā vājākās komandas – Austrumu konferencē spēlējušās Toljati "Lada" un Hantimansijskas "Jugra".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!