Foto: LETA
Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miks Indrašis karjeru turpinās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Maskavas "Dinamo", kura sastāvā nomainīs citu latvieti Mārtiņu Karsumu, vēsta Krievijas izdevums "championat.ru".

Pagājušajā sezonā Indrašis bija Rīgas "Dinamo" kapteinis un nospēlēja visu sezonu, lai gan tās gaitā bija baumas par hokejista iespējamo pāriešanu uz citu KHL klubu. Indrašim līgums ar Rīgas "Dinamo" ir līdz 30. augustam, pēc kā viņš kļūs par neierobežoti brīvo aģentu. Tādējādi par Indraša pāreju rīdziniekiem nepienāksies finansiālā kompensācija.
Indrašis aizvadītajā sezonā rīdzinieku rindās 56 spēlēs guva 21 vārtus un izdarīja tikpat rezultatīvu piespēļu.

Kā vēsta "championat.ru", Maskavas komandas rindās Indrašis aizstās 32 gadus veco Karsumu, kuram līgums ar Krievijas galvaspilsētas klubu bija vēl uz vienu sezonu. Karsums 2013. gadā no Rīgas "Dinamo" pārgāja uz Maskavas "Dinamo", kura sastāvā spēlēja visus šos gadus. Pagājušajā sezonā Karsums aizvadīja 34 spēles, kurās guva trīs vārtus un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles.

Kopā ar Indraši Maskavas klubā karjeru turpinās 38 gadus vecais Maksims Afinogenovs, kurš līdz šim spēlēja "Vitjazj" rindās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!