Foto: AFP/Scanpix/LETA

Gatavojoties 2018. gada pasaules hokeja čempionātam, Čehijas un Zviedrijas valstsvienības izcīnīja uzvaras Eirotūres posmā, bet Vācijas izlase pārbaudes spēlē "Euro Ice Hockey Challenge" (EICH) turnīra ietvaros sagrāva Franciju.

Čehijas izlase savās mājās notiekošajā Eirotūres posmā ar rezultātu 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) pārspēja Latvijas izlases pretinieci pasaules čempionāta grupu turnīrā Somijas valstsvienību. Čehijas izlasē precīzi meta Filips Zadina, Dmitrijs Jaskins un Andrejs Nestrasils, bet somiem vienīgos vārtus guva Anti Soumela.

Savukārt Zviedrijas izlase ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) pieveica Krievijas hokejistus. Zviedriem vārtus guva Patriks Zakrisons un Frederiks Handemarks, bet Krievijas izlasē precīzi meta Jevgeņijs Dadonovs.

EIHC spēlē Vācija, kas arī būs Latvijas pretiniece pasaules čempionātā, ar 7:1 (5:0, 1:0, 1:1) sagrāva Francijas izlasi. Bernhards Ebners guva divus vārtus Vācijas izlasei, bet reizi precīzi meta Daniens Pjeta, Mirko Hoflins, Marsels Millers, Matiass Plahta un Marks Mihaelis. Saša Teijē bija vienīgo vārtu autors Francijas komandā.

Vēl Austrijas izlase ar rezultātu 2:1 (2:1, 0:0, 0:0) pieveica Slovēnijas vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!