Foto: AP/Scanpix/LETA

Dānijas tenisiste Karolīna Vozņacki apsver domu nākamgad boikotēt Maiami turnīru, kura laikā šogad viņa no tribīnēm saņēma draudus un apvainojumus, ziņo ārzemju mediji.

Ar skatītāju naidu Vozņacki saskārās otrās kārtas spēlē pret olimpisko čempioni Moniku Puigu, ko apmeklēja arī viņas tuvinieki.

"Vēl vairākas dienas pēc turnīra es slikti gulēju un šausmīgi jutos,' Vozāncki citē izdevums "The Telegraph". "Teniss tiek uzskatīts par dižu sporta veidu, ģimenes sporta veidu visiem vecumiem, tajā ir lieliski līdzjutēji un tradīcijas. Taču tas, kas notika Maiami, bija briesmīgi. Ceru ka nekas tāds vairs neatkārtosies. Es spēlēju ar Jeļenu Dokiču Austrālijā, un tur bija neticami skatītāji. Lai arī viņi atbalstīja manu pretinieci, tik un tā uzvedās cienīgi."

"Maiami mana drauga Deivida radinieki pēc spēles raudāja, un nācās viņiem skaidrot, ka tas nav normāli, cilvēkiem tā nevajadzētu uzvesties," saka tenisiste. "Sajūtas pēc tādām sarunām nav no patīkamajām. Man būs jāpieņem lēmums par dalību šajā turnīrā nākamgad, vai es gribu atgriezties Maiami vai nē. Pagaidām es to nevaru atbildēt. Izlemšu nākamgad, tuvāk sacensībām."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!