Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" komandai jau ilgāku laiku ir nesaskaņas ar savu līderi Kavai Lenardu, kurš vairs neatbild uz komandas vadības centieniem ar viņu sazināties, vēsta "bleacherreport.com".

Šajā sezonā Lenards savainojuma dēļ spēlējis tikai deviņās spēlēs. Lai arī kluba ārsti, izvērtējot spēlētāja veselības stāvokli, paziņojuši, ka Lenards būtu gatavs atgriezties laukumā, tomēr pats basketbolists vēl nejūtas vesels. Tāpat Lenards šobrīd nav ar komandu, un viņš devies uz Ņujorku. Šīs nesaskaņas jau ir ieilgušas, bet "Spurs" vadībai jau vairākas nedēļas nav izdevies ar Lenardu sazināties. Tāpēc sākušās spekulācijas par to, ka "Spurs" izskatīs iespēju viņu šajā vasarā aizmainīt.

"Spurs" šovasar ir iespēja Lenardam piedāvāt līgumu 200 miljonu vērtībā, bet šī brīža nesaskaņas starp abām pusēm liek apšaubīt, ka tas varētu notikt. Ja Sanantonio kluba vadībai neizdosies uzlabot attiecības ar Lenardu, tad galvenais treneris Gregs Popovičs būs ar mieru viņu aizmainīt.

Lai arī "Spurs" šobrīd cīnās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pret Goldensteitas "Warriors", Popovičam nākas atbildēt uz jautājumiem par Lenardu, taču treneris paziņoja, ka viņš uz šiem jautājumiem nevar atbildēt, un viss ir jāprasa pašam Lenardam un viņa cilvēkiem.

Iepriekšējā sezonā Lenards bija viens no galvenajiem kandidātiem NBA vērtīgākā spēlētāja balvu, bet izslēgšanas spēlēs gūtais savainojums izrādījies daudz nepatīkamāks nekā sākumā šķita. Lenarda nespēlēšana devusi iespēju latvietim Dāvim Bertānam biežāk tikt pie spēles laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!