Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" spēlētāja Kristapa Porziņģa spēļu krekls bijis septītais pārdotākais visā līgā, liecina NBA publiskotā informācija.

Sezonas pirmajā pusē Porziņģa krekli bija piektie pārdotākie, bet līdz sezonas beigām ar to pārdošanu vairs nav veicies tik labi. Tas, visticamāk, saistīts ar to, ka latvietis februārī guva ceļgala krustenisko saišu savainojumu, kura dēļ viņa sezona noslēdzās. Septītajā pozīcijā šajā rādītājā latvietis bija arī pagājušajā sezonā.

Aizvadītā regulārā čempionāta pirktākie spēļu krekli trešo sezonu pēc kārtas bija Goldensteitas "Warriors" zvaigznei Stefanam Karijam, bet nākamajās pozīcijās bija Lebrona Džeimsa (Klīvlendas "Cavaliers"), Kevina Duranta ("Warriors"), Jaņņa Adetokunbo (Milvoki "Bucks") un Kairija Īrvinga (Bostonas "Celtics") krekli

Porziņģi apsteidza arī Oklahomasitijas "Thunder" spēlētājs Rasels Vestbruks, bet aiz latvieša bija Džoels Embīds (Filadelfijas "76ers), Džeimss Hārdens (Hjūstonas "Rockets") un Bens Simonss ("76ers").

Šosezon 48 spēlēs Porziņģis vidēji iemeta 22,7 punktus, būdams "Knicks" rezultatīvākais spēlētājs. Tāpat viņa kontā 6,6 atlēkušās bumbas un 2,4 bloķēti metieni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!