Foto: AFP/Scanpix/LETA

Britu policija sākusi izmeklēšanu par izteiktajiem draudiem futbola tiesneša Maikla Olivera sievai, kuras dzīvesbiedrs šajā nedēļā pārraudzīja pretrunīgo UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēli starp Spānijas grandu Madrides "Real" un Turīnas "Juventus" no Itālijas.

Ziņots, ka trešdien atbildes mačā viesos "Juventus" guva uzvaru ar 3:1, tomēr divu spēļu summā piedzīvoja neveiksmi ar 3:4. Rezultātam esot 3:0, cīņa neizbēgami tuvojās pagarinājumam, tomēr pašās pamatlaika beigās Olivers uz "Juventus" vārtiem piešķīra strīdīgu 11 metru soda sitienu, ko realizēja Krištianu Ronaldu un ieveda "Real" pusfinālā.

Uzreiz pēc lēmuma piešķirt 11 metru soda sitienu asās diskusijās ar Oliveru iesaistījās "Juventus" pieredzējušais vārtsargs Džanluidži Bufons, kurš par to saņēma sarkano kartīti. Viņam, visticamāk, tā bija pēdējā karjeras spēle UEFA Čempionu līgā. Britu tiesneša piešķirtā "pendele" izsauca plašu rezonansi un lielu sašutumu ne tikai "Juventus" klubā, bet arī viņu līdzjutējos.

Arī 33 gadus vecā Olivera ģimene pēc trešdienas mača saskārusies ar vairākiem apvainojumiem.

Kā ziņo BBC, pēc spēles sociālajos tīklos tika publiskots Olivera sievas Lūsijas, kura pati arī ir tiesnese, telefona numurs. Uz to tika nosūtītas vairākas apvainojošas un agresīvas īsziņas.

Kopš tās reizes Olivera sievas telefona numurs ir deaktivizēts, tomēr arī viņas sociālo tīklu profilus ir uzgājuši vairāki "Juventus" fani.

Tāpat ir informācija, ka cilvēki klauvējuši pie Oliveru ģimenes mājokļa durvīm un caur pastkastes lodziņu izklieguši apvainojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!