Foto: DELFI.lt

Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks trešdien traumas dēļ nepabeidza Grieķijas čempionāta spēli.

Kā vēsta Grieķijas mediji, Strēlnieks mača 12.minūtē guvis traumu un ticis nogādāts slimnīcā tālāko pārbaužu veikšanai. Pagaidām nav informācijas, kādu un cik nopietnu savainojumu guvis latviešu basketbolists.

Strēlnieka pārstāvētā Pirejas "Olympiakos" komanda viesos ar rezultātu 84:68 (22:13, 21:17, 24:13, 17:25) pārspēja Lavrio "Megabolt" vienību.

Strēlnieks šajā duelī paspēja nospēlēt četrarpus minūtes, kurās aizmeta garām vienu divpunktu metienu un tika pie vienas piezīmes.

"Olympiakos" komandai nākamajā nedēļā jāuzsāk ULEB Eirolīgas izslēgšanas turnīrs, kur Pirejas klubs ceturtdaļfinālā spēkosies ar Lietuvas flagmani Kauņas "Žalgiris".

Grieķijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 21 panākumu 21 mačā ir Atēnu "Panathinaikos Superfoods", bet "Olympiakos" komanda ar 18 uzvarām ir otrā.

Strēlnieks "Olympiakos" rindas papildināja pērn jūnijā, noslēgdams divu gadu līgumu, bet pirms tam spēlēja Bambergas "Brose" komandā, ko aizveda līdz trim Vācijas čempiontituliem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!