Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas komandu Madrides "Atletico" pēc sezonas pametīs pieredzējušais uzbrucējs Fernando Torress, taču viņš lūko turpināt karjeru citā komandā, vēsta portāls "goal.com".

Torress "Atletico" komandas sistēmā sāka spēlēt 10 gadu vecumā. Nākamos sešus gadus viņš pavadīja jauniešu komandās, bet no 16 gadu vecuma viņš pārstāvēja galveno komandu. Pēc tam Torress pārcēlās uz Anglijas klubu "Liverpool", kur demonstrēja ļoti rezultatīvu sniegumu, bet pēc viņa pārcelšanās uz Londonas "Chelsea" viņa karjera sāka strauju lejupslīdi. Viņš uz brīdi uzspēlēja "AC Milan" sastāvā, bet 2015. gadā atgriezās "Atletico" sastāvā.

"Es pievienojos "Atletico" desmit gadu vecumā un varēju šeit debitēt, spēlēt un gūt vārtus. Šī man ir pēdējā sezona šajā klubā. Tas nebija viegls lēmums, bet pašreizējos apstākļos tas, iespējams, ir labākais. Es vēlos turpināt spēlēt citur. Es jūtos labi," teica Torress.

Madrides "Atletico" Spānijas čempionātā ierindojas otrajā vietā, līderiem "Barcelona" zaudējot 11 punktus, bet UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfinālā pēc pirmās spēles madridiešiem ir divu vārtu pārsvars pār Portugāles vienību Lisabonas "Sporting".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!