Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārais čempionāts ir noslēdzies, un kļuvis zināms galīgais izvietojums konferenču kopvērtējumos. Līdz ar to noskaidroti Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas dueļi.


Stenlija kausa izcīņa jeb NHL izslēgšanas spēles sāksies naktī uz 12. aprīli pēc Latvijas laika.

Austrumu konferences spēcīgākā komanda regulārajā čempionātā Tampabejas "Lightning" Stenlija kausa pirmajā kārtā spēkosies ar Ņūdžersijas "Devils". 82 spēlēs "Lightning" izcīnīja 113 punktus, bet "Devils" iekrāja 97 punktus, kas deva astoto vietu.

Otrā spēcīgākā Austrumu konferences komanda Bostonas "Bruins" pirmajā kārtā spēkosies ar Toronto "Maple Leafs", Vašingtonas "Capitals" spēkosies ar Kolumbusas "Blue Jackets", bet ceturtais duelis šajā konferencē būs starp pērnā gada čempioniem Pitsburgas "Penguins" un Filadelfijas "Flyers".

Savukārt visas līgas un Rietumu konferences spēcīgākā komanda Nešvilas "Predators" Stenlija kausa izcīņu uzsāks pret Kolorado "Avalanche". "Predators" sezonas laikā izcīnīja 117 punktus.

Vinipegas "Jets" samēros spēkus ar Minesotas "Wild", bet NHL debitante Lasvegasas "Golden Knights" tiksies ar Losandželosas "Kings". Vēl Anaheimas "Ducks" pretinieki būs Sanhosē "Sharks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!