Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā trešdien savā starpā tikās divi NHL pastarīši, un šajā duelī Bufalo "Sabres" savā laukumā bez savainotā Zemga Girgensona ar 2:4 piekāpās Otavas "Senators".

Abas komandas ir vājākās ne tikai Austrumu konferencē, bet arī visā līgā. "Sabres" ir visas līgas vājākā komanda, bet priekšpēdējo vietu ieņem "Senators".

Jau spēles 30. sekundē Raians O'Reilijs vadībā izvirzīja "Sabres", bet tad sešu minūšu laikā Makss Makormiks un Mets Dušēns panāca 2:1 "Senators" labā. Otrajā periodā Raians Dzingels palielināja "senatori" pārsvaru līdz 3:1, tad Kails Okpozo samazināja starpību, bet mača izskaņā Aleksandrs Barovzs raidīja ripu tukšos "Sabres" vārtos, nodrošinot "Senators" uzvaru ar 4:2.

Kā ziņots, Girgensons savainojuma dēļ nepiedalīsies "Sabres" sezonas pēdējās trijās spēlēs, trešdien paziņoja komandas vadība. Latvijas uzbrucējs pēdējos mačus aizvadīja ķiverē ar sejas aizsargu, bet trešdien viņam veikta sejas operācija, apstiprinājusi "Sabres" vienība.

Līdz ar to nav zināms, vai Girgensons varēs palīdzēt Latvijas hokeja valstsvienībai pasaules čempionātā, kas sāksies 4. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!