Foto: AFP/Scanpix

Ufas "Salavat Julajev" lauzuši līgumu ar galveno treneri Erku Vesterlundu, vēsta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba mājas lapa.

Sadarbība pārtraukta pēc abu pušu vienošanās; par galvenā trenera pienākumu izpildītāju tagad ir kļuvis Nikolajs Culigins.

"Lēmums nepagarināt līgumu ar Vesterlundu bija kopīgs un nebūt ne viegls," aģentūra TASS citē Ufas kluba ģenerālmenedžeri Tagiru Ibrahimovu. "Mēs mierīgi apsēdāmies un kopīgi visu izrunājām. Sezonas laikā tika uzvarēts divīzijā un "play off" pirmajā kārtā, taču visas sezonas garumā stabilitātes pietrūka. Nebija izpildīti mums izvirzītie uzdevumi. Klubs pateicas Vesterlunfa kungam un novēl viņa veiksmi."

61 gadu vecais somu speciālists Ufas "Salavat Julajev" sāka strādāt 2017./2018. gada sezonas sākumā. KHL regulārajā čempionātā komanda ierindojās otrajā vietā KHL Austrumu konferencē, bet no Gagarina kausa izstājās otrajā kārtā, konferences pusfinālā piekāpjoties Čeļabinskas "Traktor".

Kā ziņojām, Ufas klubs izvēlējās neturpināt sadarbību arī ar vairākiem hokejistiem, ieskaitot latviešu aizsargu Oskaru Bārtuli, kurš komandai pievienojās sezonas laikā no Vladivostokas "Admiral".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!