Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko pēc Maiami "Premier" sērijas turnīra pusfināla sasniegšanas atzina, ka trenera Devida Teilora sniegtie padomi mača pārtraukumos bija ļoti noderīgi.

Jau vēstīts, ka Ostapenko Maiami turnīra ceturtdaļfinālā ar rezultātu 7-6 (7:3), 7-6 (7:5) pārspēja ukrainieti Jeļinu Svitoļinu, sasniedzot pusfinālu. Ostapenko treneris šajā mačā prata atrast īstos vārdus, kas palīdzēja Latvijas tenisistei pārvarēt grūtos brīžus.

"Šis bija ļoti smags mačs, un es esmu apmierināta ar to, kā spēlēju. Treneris iznāca kortā, teica, lai spēlēju agresīvi, pat ja netrāpu dažus sitienus. Viņš uzsvēra, ja es spēlēšu agresīvi, es uzvarēšu spēli," pēc mača intervijā uz korta teica Ostapenko.

"Kad otrajā setā rezultāts bija 5-4, bija smags brīdis, jo nenospēlēju labi, bet taibreikā no 6:2 rezultāts kļuva 6:5. Es nezinu, kas notika manā galvā, bet es trāpīju vēl vienu "vineru" un tagad esmu priecīga, kā noslēdzu spēli," turpināja tenisiste.

Pusfinālā Ostapenko pretiniece būs ASV tenisistu Venusas Viljamsas vai Denjelas Rouzas Kolinsas pāra uzvarētāja.

"Es skatīšos šo spēli, jo man pret kādu no viņām būs jāspēlē, taču abas ir ļoti labas spēlētājas. Īpaši Venusa, kura ir lieliska čempione, pret kuru pāris reizes esmu spēlējusi. Nevaru sagaidīt nākamo maču," sacīja Ostapenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!