Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē otrdien astoņus punktus guva Dāvis Bertāns, bet viņa pārstāvētā vienība Sanantonio "Spurs" ar 106:116 piekāpās Vašingtonas "Wizards".

"Spurs" tas bija otrais zaudējums pēc kārtas, bet pirms tiem komanda guva sešas uzvaras pēc kārtas.

Bertāns mačā realizēja divus no sešiem tālmetieniem, kā arī vienu no diviem pustālajiem metieniem. Viņa kontā arī vien atlēkusī bumba, viena pārtverta piespēle un viens bloķēts metiens.

"Wizards" pēc teicami aizvadītas otrās ceturtdaļas izvirzījās vadībā ar 56:45, bet pirms pēdējās ceturtdaļas bija vadībā ar 88:66. Atlikušajās 12 minūtēs "Spurs" tā pa īstam nespēja apdraudēt pretinieku panākumu, piekāpjoties ar desmit punktu starpību.

Uzvarētājiem septiņi basketbolisti paŗsniedza 10 gūto punktu robežu - rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Markīfs Moriss, bet vēl 14 punktus guva Oto Porters juniors. Tikmēr "Spurs" sastāvā rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Lamarkuss Oldridžs, kurš traumas dēļ laukumu atstāja jau otrajā ceturtdaļā un spēlē vairs neiesaistījās. 12 punktus guva Brīns Forbss.

Septiņas spēles pirms regulārās sezonas beigām "Spurs" kontā ir 43 uzvaras un 32 zaudējumi, kas Rietumu konferences kopvērtējumā dod sesto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!