Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Trejs Burks pirmdien aizvadīja savas karjeras labāko spēli, bet ar to nepietika, lai uzvarētu Šarlotas "Hornets".

Bez Latvijas basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa spēlējošā "Knicks" piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā pretinieku laukumā ar rezultātu 128:137. Pēdējo desmit spēļu laikā "Knicks" komanda piedzīvojusi septiņus zaudējumus.

Burks šajā mačā guva 42 punktus un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles. Šis viņam bija karjeras rezultativitātes rekords. Burks ar "Knicks" līgumu līdz sezonas beigām noslēdza tikai janvārī. Līdz tam savā NBA karjerā viņš bija aizvadījis 267 spēlēs, kurā vidēji guva 10,6 punktus un izdarīja 3,6 rezultatīvas piespēles.

Šajā mačā "Knicks" labā 27 punktus guva arī Maikls Bīzlijs, bet Eness Kanters guva 15 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas. "Hornets" sastāvā Kemba Volkers guva 31 punktu, bet Dvaits Hovards pievienoja 23 punktus un 13 atlēkušās bumbas.

"Knicks" komanda pēc Porziņģa savainojuma gūšanas spēlē vāji un zaudējusi izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Šobrīd Ņujorkas vienība ar 27 uzvarām un 48 zaudējumiem ir 11. vietā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!