Foto: LHF

Piektdien, 23.martā, "Volvo" ledus hallē Latvijas nacionālā izlase ar 3:1 (3:0, 0:1, 0:0) treniņspēlē uzveica Latvijas U-18 jauniešu komandu, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Pirmo trešdaļu Latvijas izlases kandidāti sāka gana iespaidīgi, 20 minūšu laikā gūstot trīs vārtus. Otrajā periodā jaunie hokejisti atbildēja ar vienu precīzu metienu, bet pieaugušo valstsvienības kandidāti vārtus neguva. Trešajā trešdaļā komandas apmainījās ar vairākiem bīstamiem momentiem, bet rezultāts palika nemainīgs.

Nepilnas astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām mačs tika pārtraukts, jo saplīsa viens no apmales aizsargstikliem.

Ar precīziem metieniem uzvarētāju komandā izcēlās Ralfs Vjaters, Romāns Semjonovs un Artūrs Homjakovs, bet ar divām piespēlēm atzīmējās Eduards Tralmaks. Vienīgos vārtos U-18 izlasē guva Patriks Marcinkēvičs.

Pirmos pārbaudes mačus, gatavojoties pasaules čempionātam Dānijā, Latvijas nacionālā izlase aizvadīs 6. un 7.aprīlī, viesos spēkojoties ar Norvēģijas izlasi. Šajā pavasarī Latvijai kopā paredzētas deviņas pārbaudes spēles.

Savukārt U-18 izlase nākamajā nedēļā Ventspilī divas reizes spēkosies ar Krievijas U-17 valstsvienību. Atgādināsim, ka U-18 pasaules čempionāts pirmās divīzijas A grupā Rīgā norisināsies no 2. līdz 8.aprīlim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!