Latvijas Volejbola federācija (LVF) trešdien apbalvoja labākos volejbolistus "Credit24" meistarlīgas, Baltijas līgas un trīs nacionālo līgu pamatturnīros, informēja LVF.

Sporta centrā "Mežaparks" notika labāko pamatturnīra volejbolistu sumināšana. Pēc statistikas rādītājiem "Credit24" meistarlīgā par labāko tika atzīts "RTU/Robežsardze" volejbolists Gatis Garklāvs, Baltijas līgā – Linda Liniņa no VK "Jelgava", bet pirmajā nacionālajā līgā– Kristaps Šepte no VK "Ventspils". Pēc treneru balsojuma noteikti labākie spēlētāji otrajā nacionālajā līgā vīriešiem un Nacionālajā līgā sievietēm. Par labāko atzīts Matīss Pētersons (Dundaga) un Alise Pētersone ("OC Limbaži/Zeltaleja").

"Abām Baltijas valstu mēroga līgām tiek vairāk uzmanības, bet nacionālo līgu spēlētāji un komandas paliek nedaudz ēnā. Tāpēc nolēmām izcelt tos, par kuriem mediji ikdienā raksta mazāk. Mēs federācijā zinām, kuri ir labākie, bet vēlamies, lai par viņiem vairāk uzzina arī citi un, lai arī spēlētāji sajustu, ka viņi tiek novērtēti," par jaunās tradīcijas ieviešanas apsvērumiem stāsta LVF sacensību koordinatore Ināra Brokāne. "Šī mums ir lieliska iespēja pateikt paldies arī tiem cilvēkiem, kuri ikdienā organizē klubu dzīvi, uztur tos un atbalsta, jo viņu ieguldījums volejbolā Latvijā, sevišķi nacionālajās līgās, ir ļoti nozīmīgs, bet ne vienmēr tiek attiecīgi novērtēts."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!