Foto: F64

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā sesto reizi martā ar rezultativitātei otrdien izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Teodors Bļugers, bet viņa pārstāvētā vienība "Wilkes-Barre/Scranton Penguins" pagarinājumā ar 3:4 piekāpās Toronto "Marlies".

Bļugers pēdējās trešdaļas ceturtajā minūtē palīdzēja "Penguins" panākt izlīdzinājumu 3:3. Visā mačā latviešu uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija "+2".

Martā Bļugers ir bijis rezultatīvs, tiekot pie punktiem sešos no desmit mačiem. Kopā šajās cīņās viņa kontā četri gūti vārti un četras rezultatīvas piespēles. Visā sezonā Bļugers 58 mačos guvis 17 vārtus un izdarījis 21 rezultatīvu piespēli.

Citā AHL mačā 25 pretinieku metienus atvairīja Matīss Edmunds Kivlenieks, bet viņa pārstāvētā vienība Klīvlendas "Monsters" pagarinājumā ar 2:3 zaudēja Čikāgas "Wolves". Vēl vienā mačā negatīvu lietderības koeficientu "-2" nopelnīja Rūdolfs Balcers, savukārt viņa komanda Sanhosē "Barracuda" "sausā" ar 0:4 zaudēja "Tucson Roadrunners".

AHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Penguins" ar 81 punktu 63 spēlēs ieņem ceturto vietu un ir tuvu iekļūšanai "play off", bet vārtsarga Kristera Gudļevska vienība Bridžportas "Sound Tigers" ar 70 punktiem 64 mačos ir devītā uzreiz aiz izslēgšanas spēļu zonas. 11. vietā ar 63 punktiem 66 mačos austrumos ir Heršijas "Bears", kuras rindās pēdējā mačus aizvadījis Kristofers Bindulis.

Tikmēr Rietumu konferencē divas pēdējās pozīcijas ieņem Latvijas hokejistu vienības – "Barracuda" ar 59 puntiem 57 spēlēs ir priekšpēdējā, bet "Monsters" ar 51 punktu 63 mačos ir visas līgas pastarīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!