Foto: Publicitātes foto
Latvijas bokseri aizvadītajā nedēļas nogalē ar labiem panākumiem cīnījās cīņu šovā "LNK Boxing Fight Night 6", kas risinājās "Arēnā Rīgā", informēja organizatori.

Vakara nozīmīgākajā cīņā Starptautiskās Boksa asociācijas (IBA) jostu vieglā svara kategorijā izcīnīja Latvijas bokseris Andrejs Podusovs, kurš pēc punktiem pārspēja Tanzānijas sportistu Idi Mkvelu. Šī Podusovam bija 15 uzvara profesionālajā boksā, bet viņa kontā ir arī viens neizšķirts un 10 zaudējumi.

Pasaules ranga 51. vietā esošais smagā svara bokseris Ričards Bolotņiks ar nokautu uzvarēja Argentīnas bokseri Alehandro Emilio Valori, bet cits Latvijas smagā svara bokseris Nikolajs Grišuņins ar tehnisko nokautu uzvarēja Serhio Alberto Anhelu no Argentīnas. Grišuņinam šī bija septītā uzvara karjerā, bet vienreiz viņš cīnījās neizšķirti.

Vēl boksa cīņās uzvaras no Latvijas pārstāvjiem pēc punktiem izcīnīja Kristaps Zutis, kurš pārspēja Ņikitu Smirnovu, Raitis Sinkevičs uzvarēja Viktoru Kesleru no Vācijas, Ralfs Vilcāns pieveica poli Mihalu Banbulu, bet Deniss Savdons uzvarēja gruzīnu Georgu Kandelaki.

Savukārt kikboksa cīņās Arturs Gorlovs no Latvijas ar nokautu uzvarēja vācieti Nīlu Akvino, Kristaps Zīle pēc punktiem pārspēja poli Pjotru Lepihu, Jānis Ziediņš nokautēja lietuvieti Ovidiju Dirzi, bet Edgars Freimanis pārspēja citu Latvijas pārstāvi Vitāliju Usovu pēc punktiem.

Tāpat divas cīņas notika pēc jauktās cīņu mākslas (MMA) noteikumiem. Latvijas pārstāvis Hasans Mežijevs uzvarēja Ginejas sportistu Felipi Salvadoru Ajiugano, bet Ričards Bigis no Latvjas pieveica Hosē Garsiju no Spānijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!