Foto: LETA
Latvijas Volejbola federācija (LVF) 8. martā paziņoja par jauna ģenerālsekretāra apstiprināšanu, lai gan lēmums pieņemts jau pirms vairāk nekā mēneša. Tomēr tas nav vienīgais aizdomīgais fakts notikušajā, jo neorganizētība un neskaidrība virmo vairākos jautājumos saistībā ar publiski izsludinātā konkursa norisi.

Ziņots, ka LVF valdes sēdē par ģenerālsekretāru apstiprināts Edgars Zaiženijs, kurš līdz šim bija pludmales volejbola koordinators un ir LVF prezidentam Atim Sausnītim pietuvinātā volejbola kluba "RTU/ Robežsardze" menedžeris. Tikmēr Zaiženija vietu pludmales volejbola koordinatora krēslā ieņēmis šī paša kluba spēlētājs Uģis Puķītis. Paziņojums par Zaiženija iecelšanu publiskots brīdī, kad ārpus valsts robežām atradās LVF prezidents Atis Sausnītis, līdz ar to bija maz ticams, ka marta sākumā notikusi valdes sēde. Pēc portāla "Delfi" intereses kļuva zināms, ka LVF valdes balsojums bijis jau pirms mēneša 6. februārī, bet nav skaidrs, kādēļ tas slēpts no sabiedrības acīm.

Līdzšinējais LVF ģenerālsekretārs Ainārs Dakša novembrī paziņoja par aiziešanu no organizācijas, to pamatojot ar vēlmi spert nākamo soli karjeras izaugsmē. Tas notika neilgi pēc LVF biedru kopsapulces, kurā pilnībā izgāzās vadības iesniegtie dokumenti, bet LVF prezidents Atis Sausnītis notikušajā savu vainu nesaskatīja. Neoficiāli izskanēja, ka tādējādi LVF prezidents Atis Sausnītis, neuzņemoties atbildību par izgāšanos kopsapulcē, draudzīgi (pēc abpusējas vienošanās) "upurēja" Dakšu, kuram tagad atradies darbs biedrībā "Latvijas Futbola virslīga".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!