Foto: LETA

Lai noskaidrotu trešo pusfinālistu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferencē, Latvijas hokejista Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Ufas "Salavaj Julajev" un Omskas "Avangard" Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā būs nepieciešama izšķirošā, septītā spēle.

Sērijas sestā spēle Omskā noslēdzās ar rezultātu 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) "Avangard" komandas labā, kura izlīdzināja rezultātu sērijā. Līdz ar to tika aizvadīta izšķirošā, septītā spēle.

Vārtus uzvarētāju labā guva Andrē Petersons, Ansels Gaļimovs un Kirils Semjonovs. "Salavat Julajev" labā vārtus guva Envers Lisins un Iļja Zubovs. Oskars Bārtulis, kurš izlaida iepriekšējo maču, šai spēlē laukumā pavadīja 14 minūtes un 49 sekundes jeb 20 maiņas, un izcēlās ar vienu bloķētu metienu.

Sērijas septītā spēle notiks 14. martā Ufā.

Trīs KHL Austrumu konferences pusfinālisti jau ir zināmi: Kazaņas "Ak Bars" un Habarovskas "Amur" sērijā ar 4-1 pārāki bija "Ak Bars", bet Čeļabinskas "Traktor" piecās spēlēs ar 4-1 pārspēja Ņižņekamskas "Ņeftehimik". Trešajā pārī Magņitogorskas "Metallurg" ar 4-2 sērijā pieveica Jekaterinburgas "Avtomobiļist".

KHL Rietumu konferencē jau zināmi visi pusfinālisti — cīņas turpina Sanktpēterburgas SKA, Maskavas CSKA, Helsinku "Jokerit" un Jaroslavļas "Lokomotiv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!