Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien Ņujorkas "Knicks" ar rezultātu 106:132 savā laukumā piekāpās Austrumu konferences līdervienībai Toronto "Raptors".

Tādējādi "Kniks" piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas, bet Ņujorkas komandas neveiksmju sērija ir daudz ilgāka, jo pēdējās 16 spēlēs izdevies izcīnīt tikai vienu uzvaru. Savukārt "Raptors" guva astoto uzvaru pēc kārtas, un komanda jau iepriekš bija garantējusi vietu izslēgšanas spēlēs.

"Knicks" labā 25 punktus guva Tims Hārdevejs, 18 punktus pievienoja centra pozīcijas spēlētājs Lūks Kornets, bet Maikls Bīzlijs izcēlās 10 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām. "Raptors" labā Jons Valančūns izcēlās ar 17 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, bet 16 punktus guva Kails Lourijs.

"Raptors" ar 47 uzvarām un 17 zaudējumiem ir pirmajā vietā Austrumu konferencē, bet "Knicks" ar 24 uzvarām un 43 zaudējumiem ierindojas 11. vietā.

Porziņģis laukumā nav devies kopš 7. februāra, kad viņš mačā pret Milvoki "Bucks" pārrāva ceļgala krusteniskās saites. Parasti atlabšana no šādām traumām ilgst deviņus mēnešus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!