Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā ceturtdien uzvaru svinēja Zemgus Girgensona pārstāvētā vienība Bufalo "Sabres", kas pēcspēles metienos ar 4:3 (1:0, 1:3, 1:0, 0:0, 1:0) pieveica Otavas "Senators".

Girgensons laukumā bija 21:29 minūtes, kas ir viņa lielākais spēles laiks šajā sezonā. Tā ir tikai otrā reize šajā sezonā, kad viņš spēlē laukumā aizvada vairāk nekā 20 minūtes. Latviešu uzbrucējs mačā izdarīja trīs metienus pa vārtiem, četras reizes pielietoja spēka paņēmienu, bloķēja vienu pretinieku metienu, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Pirmā perioda izskaņā Marko Skandella guva "Sabres" pirmos vārtus. bet otrās trešdaļas sākumā trīsarpus minūšu laikā divreiz precīzs bija Raians Dzingels, panākot 2:1 "Senators" labā. Sems Reinharts rezultātu izlīdzināja, bet otrā perioda beigās Tomas Šabo atguva "Senators" vadību.

Otro reizi izlīdzinājumu spēlē "Sabres" panāca pēdējās trešdaļas 27. sekundē, kad izcēlās Skots Vilsons. Pēcspēles metienos "Sabres" uzvarēja ar 2:1, vārtus gūstot Reinhartam un Jakūbam Jozefsonam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!