Foto: F64

Latvijas hokejista Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar diviem zaudējumiem iesākusi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņu, un latvietis apzinās, ka nākamajās divās spēlēs savā laukumā būs pie kā piestrādāt.

"Torpedo" hokejisti Gagarina kausa pirmajā kārtā spēkojas ar Jaroslavļas "Lokomotiv". Pirmajās divās spēlēs izbraukumā "Torpedo" vienība piedzīvoja zaudējumus ar identisku rezultātu 1:2.

"Pretinieki ļoti labi spēlē aizsardzībā. Mums ir pie kā piestrādāt. Savā laukumā mums jāvāc savs," aģentūrai "RIA" sacīja Daugaviņš. "Otrajā spēlē mums neizdevās realizēt vairākumus, lai arī bija iespējas. Spēle izvērtās līdzīga, bet neveiksmīgi nospēlējām beigās."

"Mums vairāk vajag piepūlēties, lai gūtu vārtus. Abas komandas spēlē agresīvi, īpašu uzbrukuma zonā. Neraugoties uz to, ka šī bija otrā spēle divās dienās, nogurums nebija manāms," skaidroja latvietis.

Savukārt Austrumu konferencē Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ufas "Salavat Julajev" svētdien pirmās kārtas spēlē ar 6:4 pārspēja Omskas "Avangard".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!