Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pēc izcīnītās trešās vietas Fortloderdeilā notiekošajā sezonas pirmajā Pasaules kausa piecu zvaigžņu turnīra posmā bija priecīgi par paveikto, jo tas pierāda, ka smagā treniņnometne devusi augļus.

Jau vēstīts, ka Samoilovs un Šmēdiņš, kurš turnīrā bija izlikts ar 12.numuru, cīņā par bronzas medaļām ar 2-0 (21;17, 21:17) pārspēja brazīliešus Pedru Solbergu un Žioržu Vanderleju

"Tas ir perfekti. Pagājušajā sezonā mums bija savainojumi un mēs nebijām labākajā sportiskajā formā. Mēs vēlējāmies pierādīt sevi un atgriezties daudz spēcīgāki. Mums bija smaga trīs mēnešu gara treniņnometne, un šeit ir rezultāts. Mēs nepieļāvām daudz kļūdu, viņi mums uzdāvināja dažus punktus," turnīra mājaslapā citēts Šmēdiņa teiktais.

"Tradicionāli mēs sezonu sākam lēnīgi, jo nekad neieguvām medaļas pirmajos turnīros," stāstīja Samoilovs. "Ir svarīgi to izdarīt. Tas, ka to izdevās paveikt, ir ļoti svarīgi, īpaši "Major" sērijas turnīrā. Jūtam, ka esam tur, kur mums būtu jābūt. Aizvadījām labu nedēļu un zaudējām tikai abiem finālistu duetiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!