Latvijas skeletona komandas tehniskais darbinieks Rodžers Lodziņš, kuru īsi pirms Phjončhanas olimpiskajām spēlēm izslēdza no Latvijas delegācijas, Martina Dukura neveiksmīgo sniegumu četrgades svarīgākajās sacensībās nosauca par likumsakarību. Šādu viedokli viņš izteica "360 TV" kanāla raidījumā "Hattrick".

Ziņots, ka Martins Dukurs pēc neveiksmīga pēdējā brauciena Phjončhanas olimpiskajā trasē palika ceturtais, netiekot pie savas trešās olimpiskās medaļas. Savukārt vecākais brālis Tomass četru braucienu summā palika uzreiz aiz Martina – piektajā vietā.

"Diez vai kādam lielākajos murgos bija rādījies, ka Martins varētu nebūt arī trijniekā. No otras puses, tas, kas tur notika, bija salīdzinoši likumsakarīgi un adekvāti tam sniegumam, ko viņi tur rādīja. Tur nav jāmeklē problēmas citos, problēma bija mūsu pašu komandā," teica Lodziņš.

Tāpat viņš uzskata, ka Latvijas skeletona nākotne par 95% atkarīga no pašu Dukuru lēmumiem. Lodziņš uzskata, ka Latvijas jaunā skeletona maiņa ļoti atpaliek no pašreizējiem līderiem.

Jau vēstīts, ka Lodziņš veltīja skarbus izteicienus olimpiešu kopējā sarakstē olimpiskās komandas vadībai, par ko viņu izslēdza no olimpiskās delegācijas. Viņš arī ir divkārtējs olimpietis bobsleja komandas sastāvā ar gana ilgu sportista karjeru.

Jaunākā "Hattrick" epizode būs skatāma "360TV" trešdien, 21. februārī, pulksten .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!