Foto: F64
Ar komandu stafetes sacensībām ceturtdien, 15. februārī, noslēdzās olimpiskās sacensības kamaniņu sportā, un Latvijas izlase vēlreiz šajās spēlēs iekļuva olimpiskajā sešiniekā, kamēr Vācija ieguva trešo no četrām pieejamām zelta medaļām šajā sporta veidā.

Latvijas komandā brauca Ulla Zirne, Kristers Aparjods un brāļi Šici.

Ulla Zirne sieviešu posmā uzrādīja astoto rezultātu, Kristers Aparjods bija septītais ātrākais vīru braucienā, bet brāļi Andris un Juris Šici vēlreiz parādīja, ka ir pasaules klases sportisti, savā stafetes posmā piekāpjoties tikai olimpiskajiem čempioniem vāciešiem un vicečempioniem stafetē kanādiešiem.

Vācija turpināja dominēt arī stafetes sacensībās, izcīnot trešo no četrām olimpiskajām zelta medaļām šajā sporta veidā un kļūstot par pirmajiem divkārtējiem olimpiskajiem čempioniem komandu stafetē, jo pirmoreiz šī disciplīna spēļu programmā tika iekļauta pirms četriem gadiem Sočos.

Natālija Gaizenbergere, Johaness Ludvigs un Tobiass Vendls/Tobiass Artls pārspēja otrajā vietā palikušos kanādiešus par 0,355 sekundēm. Bronzas medaļa tika Austrijas komandai.

Sacensību norisei aicinām sekot līdz portāla "Delfi" teksta tiešraidē!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!