Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē izcēlās ar savu sesto vārtu guvumu šajā sezonā, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar rezultātu 3:4 pagarinājumā savā laukumā piekāpās Anaheimas "Ducks".

Girgensons šajā mačā guva pirmos vārtus, un atkal viņš precīzs bija mazākumā. Latvietis pats iesāka uzbrukumu, iegāja pretinieku aizsardzības zonā, izdarīja metienu no asa leņķa un ar atkārtotu mēģinājumu iebakstīja ripu vārtos. Latvietim šis bija sestais vārtu guvums šajā sezonā, bet viņa kontā arī četras rezultatīvas piespēles 48 spēlēs.

Latvietis šajā mačā laukumā pavadīja 17:28 minūtes, kuru laikā piecreiz meta pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

"Sabres" labā vārtus guva arī Džeks Eikels un Raiens O'Reilijs, bet "Ducks" labā precīzi meta Rikards Rakels, Ondržejs Kase, Korijs Perijs, bet pagarinājumā uzvaru Anaheimai nodrošināja Adams Enrike.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 53 spēlēs gūtiem 38 punktiem ir pēdējā vietā, visā līgā apsteidzot vien Arizonas "Coyotes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!