Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbola izlases saspēles vadītāja Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Pirejas "Olympiakos" komanda svētdien Grieķijas čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 93:78 (21:25, 25:21, 19:20, 28:12) pārspēja "Kymis" vienību.

Strēlnieks šajā mačā laukumā bija sešas minūtes un 44 sekundes, kuru laikā iemeta divus soda metienus, bet aizmeta garām abus izpildītos tālmetienus. Tāpat talsenieks izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, divas reizes kļūdījās, vienu reizi pārkāpa noteikumus un izprovocēja vienu piezīmi.

"Olympiakos" rindās ar 15 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās serbs Nikola Milutinovs.

Strēlnieks ceturtdien ULEB Eirolīgas mačā guva 19 punktus un kaldināja "Olympiakos" uzvaru 95:70 pār iepriekšējās sezonas čempioni Stambulas "Fenerbahce Doguš".

Grieķijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 14 panākumiem 14 mačos ir Atēnu "Panathinaikos Superfoods", bet "Olympiakos" komanda ar 11 uzvarām 15 cīņās ir otrā un tai priekšā smaga cīņa par uzvaru regulārajā turnīrā.

Strēlnieks "Olympiacos" rindas papildināja pērn jūnijā, noslēgdams divu gadu līgumu, bet pirms tam spēlēja Bambergas "Brose" komandā, ko aizveda līdz trim Vācijas čempiontituliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!