Pasaules boksa supersērijas (WBSS) otrā pusfināla bokseri Murats Gasijevs no Krievijas un kubietis Juniers Dortikoss piektdien aizvadīja oficiālo svēršanās procedūru pirms sestdien gaidāmās cīņas.

Gasijevs pirms gaidāmās cīņas piektdien svēra 90,35 kilogramus, bet Dortikoss – 90,7 kilogramus, kas ir maksimālais pieļaujamais svars smagā svara kategorijā.

Dortikoss ir Pasaules boksa asociācijas (WBA) čempions, kurš 22 cīņās izcīnījis 22 uzvaras, 21 reizi nokautējot pretiniekus. Savukārt Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempions Murats Gasijevs savā karjerā 26 cīnās arī palicis nepārspēts, bet viņa kontā ir 18 nokauti. Arī šajā cīņā notiks titulu apvienošana, bet WBSS finālā šī dueļa uzvarētājs tiksies ar ukraini Oleksandru Usiku.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļas nogalē Mairis Briedis WBSS pusfinālā piedzīvoja zaudējumu Usikam, zaudējot savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona titulu. Briedis šajā cīņā piedzīvoja zaudējumu pēc punktiem. Tiesneši lēma, ka Briedis piekāpās ar 114:114, 113:115, 113:115. Līdz ar to Usiks nosargāja savu Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempionu titulu, kā arī ieguva Brieža WBC čempiona titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!