Foto: Publicitātes foto

Gaidot ziemas olimpiskās spēles, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu "Olimpiskais izaicinājums" par mūsu olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Dienvidkorejā.

Raidījuma 10. epizodē olimpiskais reportieris Edgars Buļs devās uz Vācijas pilsētu Ruhpoldingu, lai klātienē redzētu Pasaules kausa posmu biatlonā un iejustos sacensību režīmā kopā ar Latvijas olimpiešiem Oskaru Muižnieku un Andreju Rastorguveju.

Pasaules kausa posms Rupholdingā, netālu no Minhenes, pulcē tūkstošiem skatītāju un pasaules jaudīgākos biatlonistus. Olimpiskais reportieris Edgars Buļs šoreiz ieskatās biatlona pasaules aizkulisēs, novērtē 20 kilometru trasi kopā ar olimpieti Oskaru Muižnieku un noskaidro visu par slēpju smērēšanu, vaskošanu un pārbaudi pirms starta. Skatītāji arī varēs uzzināt, vai sportisti vispār dzird atbalstu no tribīnēm, un noskaidrot, vai Latvijas fani tiešām ir visur.

Sapratis, ka iespēja pašam izmēģināt Pasaules kausa trasi viņam liegta, Olimpiskais reportieris šoreiz pieņems citu izaicinājumu – aprunāties ar biatlona zvaigzni Martēnu Furkadu. Vai Edgaram tas izdosies, un vai Furkads ir biatlona Lebrons Džeimss, uzzināsim jaunajā epizodē.

Raidījuma "Olimpiskais izaicinājums" 13 sērijās Latvijas ziemas sporta veidu atlēti atklās savu mērķtiecīgo gatavošanos Olimpiādei. Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu olimpiešus un iesaistīties "Twitter" diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!