Foto: F64

19 gadus vecais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Emīls Ģēģeris mačā pret Maskavas "Sparak" guva savus pirmos vārtus Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), taču tas neglāba Rīgas komandu no zaudējuma.

Kā ziņojām, rīdzinieki šīs sezonas priekšpēdējā izbraukuma ievadā ar rezultātu 2:5 (1:1, 1:3, 0:1) piekāpās Maskavas "Spartak" komandai un piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas.

"Labi cīnījāmies, bet noraidījumi svītroja mūsu cerības uz pozitīvu iznākumu šajā spēlē," izteicās Ģēģeris, kurš guva abus rīdzinieku vārtus. "Pirmajā vārtu guvumā "Spartak" aizsargs kļūdījās, viņam ripa nošļuka no nūjas un es nekavējoties metu pa vārtiem. Otrajā vārtu guvumā nospēlējām aktīvi. Mērķtiecīgi devāmies uz vārtiem un man trāpījās tikt pie atlēkušās ripas."

"Treneris teica, lai mēs izmantojam augumu, spēlējam korpusā un neļaujam viņiem elpot, spēlējot ļoti aktīvi. No tā arī radās momenti, ko šodien izdevās mums izmantot. Žēl, ka ar to nepietika," pauda Ģēģeris.

Turpinājumā rīdzinieki piektdien viesosies pie Helsinku "Jokerit", svētdien jau ar "Jokerit" spēlēs savā laukumā, kam sekos gandrīz mēnesi ilgs pārtraukums, bet pēc tam sezonas pēdējie mači, kuros Latvijas vienība viesos tiksies ar Minskas "Dinamo" un savā laukumā vēlreiz uzņems "Jokerit".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!