Foto: LETA

Tuvojoties Latvijas un Igaunijas basketbola līgu apvienotajai Zvaigžņu spēlei, kas 16. februārī notiks Tallinā, portālā "Delfi" sākusies balsošana par līdzjutēju "džokeru" jeb vēl vienu dalībnieku.

Decembrī portālā "Delfi" risinājās balsošana par Zvaigžņu spēles sākumsastāviem. Balsojumā tika noskaidroti pieci sākumsastāva spēlētāji, bet komandu treneri tika noskaidroti pēc "Alexela" Igaunijas Basketbola līgas un "Olybet" Latvijas Basketbola līgas 7. janvāra kopvērtējuma tabulas rezultātiem. Izvēlētie galvenie treneri izveidoja treneru trio, kas izvēlējās pārējos septiņus komandas dalībniekus.

Savukārt tagad līdzjutēji aicināti Zvaigžņu spēlē izvēlēties savu Džokera kārti. Džokera balsošana notiks no 19. janvāra līdz 2. februārim. No katras ierīces ir atļauts balstot tikai vienu reizi. Balsojums pieejams šeit, ar kursoru klišķinot uz hipersaiti.

Balsojumā līdzjutējiem ir iespēja balsot par kādu no šīs sezonas 15 basketbolistiem, kas līdz šim izcēlušies ar visspilgtāko sniegumu.

Ziņots, ka "OlyBet" LBL izlasi vadīs pirmā posma trīs labāko komandu treneri: Roberts Štelmahers (BK "Ventspils"), Jānis Gailītis ("VEF Rīga" un Mārtiņš Gulbis ("Jūrmala"). Līdzjutēju balsojumā pamatpiecniekā tika ievēlēti Edgars Jeromanovs ("Jūrmala"), Aigars Šķēle (BK "Ventspils"), Kristaps Miglinieks ("Valka/Valga"), Roberts Freimanis ("Valka/Valga" – BK "Ventspils") un Jurijs Aleksejevs (BK "Jēkabpils"), bet komandā iekļauti arī Alekss Peress ("VEF Rīga"), Mārcis Vītols (BK "Ogre"), Toms Leimanis ("Betsafe/Liepāja"), Haralds Kārlis ("Jūrmala"), Linards Jaunzems ("Latvijas Universitāte"), Mareks Mejeris ("VEF Rīga"), Viktors Iļjins ("Valmiera/ORDO").

Igaunijas līgas izlases pamatpiecniekā iebalsoti aizsargi – Janari Joesārs un Aizea Brisko (abi Tallinas "Kalev/Cramo"), uzbrucēji – Janars Taltss ("Tartu Universitāte") un Kristiangs Kangurs, centrs Sedriks Simonss (abi "Kalev/Cramo"). Treneri Donalds Kairis ("Kalev/Cramo"), Prīts Vene ("Tartu University") un Kristaps Zeids ("Valga/Valka") komandas sastāvā iekļāvuši arī aizsargus Kristo Sāgi ("Kalev/TLU"), Egertu Halleru ("Valga/Valka") un Stenu Olmri, uzbrucējus Indreku Kajupanku un Devonti Apsonu (abi "AVIS Rapla"), Mihkelu Kirvesu ("Paernu Sadam") un centru Bambu Follu ("Kalev/TLU").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!