Foto: F64

Pasaules boksa supersērijas (WBSS) rīkotāji publiskojuši dokumentālo filmu par latvieti Mairi Briedi un ukraini Oleksandru Usiku, kuri šajā nedēļas nogalē "Arēnā Rīga" tiksies pusfināla cīņā.

WBSS rīkotāji 25 minūšu ilgajā dokumentālajā stāstā ļauj ielūkoties abu bokseru treniņu darbā. Bokseri arī atceras savas WBSS pirmās cīņas, vērojot šo maču video ierakstus, kā arī raksturo savu gaidāmo pretinieku.

Briedis jau kopš novembra trenējās Spānijā, lai gan vēl tobrīd nebija zināms precīzs cīņas datums un norises vieta. Tikmēr Usiks cīņai gatavojās savā dzimtenē Ukrainā.

Šobrīd abi bokseri ir jau Rīgā, kur nedēļas gaitā viņiem paredzēti dažādi pasākumi saistībā ar gaidāmo cīņu. Brieža un Usika cīņa 27. janvārī notiks "Arēnā Rīga". Kopumā vakarā paredzētas vairākas cīņas, bet Brieža un Usika cīņa sāksies pusnaktī.

11. decembrī sākās biļešu tirdzniecība uz šo cīņu, bet ukraiņu mediji lēsa, ka Rīgā uz šo cīņu varētu ierasties aptuveni 5000 Usika fanu.Pirmajās dienās bija liela ažiotāža saistībā ar biļešu tirdzniecību un ātri tika izpirktas lētākās biļetes. Šīs nedēļas sākumā tirdzniecībā vēl pieejamas vairāk nekā 1000 biļešu, kuru cena svārstās no 100 līdz 400 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!