Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" hokejistiem būs kardināli jāmaina domāšana, lai neatkārtotos pirmdienas mača scenārijs, pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) otrai vājakajai komandai Hantimansijskas "Jugra" secinājis Latvijas kluba galvenā trenera vietas izpildītājs Ģirts Ankipāns.

Kā ziņojām, "Dinamo", noslēdzot septiņu mājas spēļu sēriju, pirmdien savā laukumā ar 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā zaudēja Hantimansijskas "Jugra" .

Rīgas komandai tas bija sestais zaudējums un tā nespēja izkļūt no pēdējās vietas KHL, ko dtu uzvara pamatlaikā.

"Sākām ļoti labi un organizēti. Pirmajā periodā spēlējām veiksmīgi un pārliecinoši, ņēmām punktus. Pēc tam spēle nedaudz pazuda, pie kā vainojamas visādas nianses, kuras mums, treneru kolektīva, ir jāpārdomā, kā mēs varētu izdarīt labāk," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Turpinājumā viņš bija nedaudz skarbāks par komandas sniegumu mačā ar "Jugra" vienību.

"Būs kardināli jāmaina domāšana. Man ir aizdomas, ka kāds ir atvaļinājumā vai ir kaut kur citur - kādā citā komandā. Tādas lietas nenotiks," uzsvēra Ankipāns.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Anatolijs Jemeļins atzina, ka viņa vadītā komanda pirmajā periodā spēlējusi slikti, tomēr pēc tam savākusies un spējusi izcīnīt uzvaru.

Rīgas "Dinamo" ar 44 punktiem 51 spēlē ieņem stabilu pēdējo vietu starp 13 Rietumu konferences komandām. Priekšpēdējā pozīcijā esošā Bratislavas "Slovan" rīdziniekus apsteidz par 11 punktiem.

Savukārt "Jugra" ar 48 punktiem 54 spēlēs ir pakāpusies uz priekšpēdējo vietu starp 14 Austrumu konferences komandām, tagad par punktu apsteidzot Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenēto Toljati "Lada", kuru pārstāv latviešu aizsargs Kristaps Sotnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!