Foto: AFP/Scanpix/LETA

Ņujorkas "Knicks" basketbolistiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien neizdevās tikt līdzi pretinieku spēles tempam, kas arī bija galvenais iemesls zaudējumam, sacīja latvietis Kristaps Porziņģis, kurš nenožēloja nopelnīto tehnisko piezīmi par strīdēšanos ar tiesnesi.

Jau vēstīts, ka ar Porziņģa 17 gūtajiem punktiem bija par maz "Knicks" uzvarai, un Ņujorkas vienība ar rezultātu 107:127 (29:30, 34:27, 26:30, 18:30) izbraukumā zaudēja Losandželosas "Lakers".

"Mēs saprotam, ka neizdarījām pietiekami labu darbu, lai samazinātu spēles tempu un nepielāgotos viņu stilam. Viņi veiksmīgi paātrināja spēles tempu, bet mēs spēlējām pārāk relaksēti," teica Porziņģis, kura teiktais citēts portālā "nypost.com".

Šajā mačā Porziņģis ik pa laikam asi padiskutēja ar pretinieku spēlētājiem Leriju Nensu un Koriju Brūveru, bet vienā epizodē viņš nopelnīja tehnisko piezīmi par tiesneša lēmuma apšaubīšanu.

"Šādi es tajā situācijā reaģēju. Es to nenožēloju. Es uzskatīju, ka esam pārtvēruši bumbu, tiesneši šo situāciju neredzēja. Man reizēm sanāk reaģēt uz tādām lietām, dažreiz tas dod pozitīvu rezultātu, dažreiz nē," teica latvietis.

Savukārt "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks uzskatīja, ka viņa vadītā komanda spēlēja enerģiski, taču sniegums aizsardzībā nebija pietiekami labā līmenī. "Džordans Klārksons un Džūliuss Rendls mūs nogalināja. Viņi apspēlēja visus, kurus likām viņus segt," teica Hornačeks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!