Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis guva 17 punktus, bet viņa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" ar rezultātu 107:127 (29:30, 34:27, 26:30, 18:30) izbraukumā zaudēja Losandželosas "Lakers".

Lai gūtu 17 punktus, Porziņģim vajadzēja realizēt piecus no 11 divpunktu metieniem, abus izmestos tālmetienus un vienu no trim soda metieniem. Viņam arī piecas atlēkušās bumbas, viena pārtverta bumba, viena piespēles un viens bloks, kā arī četras piezīmes. Latvietis laukumā šajā spēlē pavadīja 28 minūtes.

"Knicks" labā 17 punktus guva arī Tims Hārdevejs un Maikls Bīzlijs, 16 punktus guva Kortnijs Lī, bet Enesa Kantera kontā 12 punkti un 14 atlēkušās bumbas. "Lakers" labā Džordans Klārksons guva 27 punktus un izdarīja 10 rezultatīvas piespēles, savukārt Džūliuss Rendls izcēlās ar 27 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām.

"Knicks" šajās sezonā tikusi pie 21 uzvaras 47 spēlēs, bet izbraukumā gūtas tikai sešas uzvaras. Austrumu konferences kopvērtējumā ņujorkieši ierindojas 10. vietā. "Lakers" šajā mačā guva 17. uzvaru sezonā, kas tai dod 11. pozīciju Austrumu konferencē.

Otrdien "Knicks" komanda izbraukuma spēļu sēriju turpinās ar maču pret Goldensteitas "Warriors", bet tam sekos spēles pret Denveras "Nuggets" un Fīniksas "Suns". Mājās "Knicks" atgriezīsies 30.janvārī, kad savā laukumā tiksies ar Bruklinas "Nets" komandu.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!