Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā neveiksmīgi turpina spēlēt Zemgus Girgensona pārstāvētā vienība Bufalo "Sabres", kas šoreiz ar 3:4 (1:1, 1:1, 1:2) piekāpās Ņujorkas "Rangers".

Līdzīgi kā "Sabres", arī Girgensonam šī nav veiksmīga sezona. Latviešu uzbrucējs atkal netika pie rezultativitātes punktiem, bet šajā sezonā viņa kontā ir trīs vārtu guvumi un četras rezultatīvas piespēles. Pagājušā gada nogalē Girgensons trīs spēles pēc kārtas bija rezultatīvs (divi "goli" un rezultatīva piespēle), bet kopš 30. decembra nav izcēlies.

Pagājušās nakts spēlē Girgensons laukumā bija 15:24 minūtes, četras reizes pielietoja spēka paņēmienu, reizi meta pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Spēles gaitā nevienai no komandai neizdevās iegūt drošāku pārsvaru un visu laiku vienības apmainījās vārtu guvumiem. Jau mača otrajā minūtē Rikss Nešs vadībā izvirzīja "Rangers", bet pirmās trešdaļas izskaņā vairākumā Kails Okpozo izlīdzināja rezultātu. Otrā perioda vidū Džejs Tī Millers atjaunoja "Rangers" minimālo pārsvaru, trešdaļas izskaņā Džastins Falks otro reizi mačā panāca izlīdzinājumu, bet pēdējās trešdaļas sākumā Nešs guva savus otros vārtus un trešo reizi mačā vadībā izvirzījās "Rangers".

Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Rasmuss Ristolainens vairākumā atjaunoja līdzsvaru spēlē, tomēr pēdējo vārdu mačā jau pēc minūtes teica "Rangers". "Sabres" hokejistiem neizdevās izmest ripu no zonas, "Rangers" hokejisti skaisti saspēlējās un 22 gadus vecajam krievu uzbrucējam Pāvelam Bušnevičam atlika tikai iemest tukšos vārtos.

"Sabres" pēc nospēlētām 45 spēlēm ar 31 punktu ir pārliecinoša pastarīte Austrumu konferencē, bet visā līgā ir otrā vājākā, tikai par diviem punktiem apsteidzot Arizonas "Coyotes".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!