Gatavojoties 2018. gada ziemas olimpiskajām spēlēm Ohjončhanā, LMT viedtelevīzija piedāvā raidījumu "Olimpiskais izaicinājums" par Latvijas labākajiem sportistiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam.

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs jaunākajā epizodē dodas pie kamaniņu sporta zvaigznēm, brāļiem Jura un Andra Šiciem uz Siguldu. Šoreiz Edgaram ir patiesi nopietns izaicinājums – cīņa ar diviem olimpiskajiem medaļniekiem ledus trasē par ātrāko rezultātu.

Aizvadījis treniņu kamaniņu braucējas Elīzas Caucas vadībā, iepazinies ar brāļu Šicu divnieku kamanām un to savaldīšanas tehniku, Edgars ieņems starta pozīciju. Šoreiz izaicinājums ir trīskāršs: olimpiskais reportieris pret abiem brāļiem Šiciem vieninieku kamanās. Juris un Andris Šici ir apņēmušies paceltu galvu soļot Olimpiādes noslēguma ceremonijā. Vai ziemas Rokijam Buļam ir izredzes sasniegt olimpiešu cienīgu rezultātu, redzēsim jaunākajā IZAICINĀJUMA izaicinājuma epizodē!

Raidījuma "Olimpiskais izaicinājums" 13 sērijās Latvijas ziemas sporta veidu atlēti atklās savu mērķtiecīgo gatavošanos Olimpiādei. Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu olimpiešus un iesaistīties "Twitter" diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!