Foto: Publicitātes foto
"Optibet" Latvijas hokeja čempionāta virslīgas spēlēs trešdien drošas uzvaras guva visas trīs kopvērtējuma līdervienības – "Mogo", "Liepāja/Optibet" un "Kurbads".

Līdervienība "Mogo" savā hallē ar 10:4 sagrāva HS "Rīga" hokejistus, lai gan vēl spēles vidū ar 4:3 vadībā bija "Rīga" spēlētāji. "Mogo" labā divus vārtus guva Andris Siksnis, bet pa vieniem - Jānis Ozoliņš, Vladimirs Mamonovs, Ronalds Cinks, Aleksejs Širokovs, Pauls Zvirbulis, Juris Ziemiņš, Agris Saviels un Elviss Želubovskis. HS "Rīga" rindās izcēlās Vladislavs Koniševs, Aleksandrs Visockis, Dāvids Krūmiņš un Bruno Bakanovs.

Kopvērtējuma vicelīderi "Liepāja/Optibet" savās mājās ar 7:2 pieveica HK "Prizma". Liepājniekiem divus vārtus guva Kārlis Ozoliņš, bet pa vieniem Māris Miezis, Iļja Žučkovs, Māris Diļevka, Egils Kalns un Mārtiņš Oskars Freimanis. "Prizma" sastāvā precīzi meta Pāvils Galsons un Artūrs Apfelbaums.

Savukārt Latvijas čempioni "Kurbads" izbraukuma mačā ar 6:2 uzvarēja "Zemgale/LLU" vienību. Uzvarētājiem precīzi bija Gatis Gricinskis, Rihards Remiņš, Martins Lavrovs, Juris Štāls, Mārtiņš Porejs un Renārs Valters. Zemgales komandai vārtus guva Kristaps Millers un Vladislavs Adeļsons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!