Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" līderis Kristaps Porziņģis pēc zaudējuma Čikāgas "Bulls" kārtējo reizi nebaidījās uzņemties daļu atbildības par neveiksmi un uzsvēra, ka viņš grib vēl noderīgāks savai komandai.

Jau vēstīts, ka Porziņģis guva 24 punktus, bet "Knicks" divu pagarinājumu trillerī ar rezultātu 119:122 piekāpās Čikāgas "Bulls".

"Ir nepatīkama sajūta, ka nespējām noslēgt spēli ar uzvaru. Mums vēl jāturpina augt. Man jāatrod veids, kā būt vēl noderīgākam savai komandai," pēc zaudējuma portālā "nypost.com" citēts Porziņģis.

Porziņģis maču iesāka rezultatīvi, bet pamatlaika turpinājumā viņš guva tikai četrus punktus, un noslēdzošajā ceturtdaļā viņš izdarīja tikai vienu metienu pa grozu. "Otrajā, trešajā un ceturtajā ceturtdaļā vienkārši skrēju turpu un šurpu pa laukumu. Viss neslēpjas tikai uzbrukumā. Varu darīt lietas aizsardzībā, vākt atlēkušās bumbas un tā tālāk. Gribu palīdzēt komandai arī gūtajos punktus. Bija smags posms šajā spēlē, bet beigās atkal bija grūti noķert ritmu," skaidroja Porziņģis.

Porziņģim šajā spēlē bija duelis ar "Bulls" talantīgo somu spēlētāju Lauri Markanenu, kurš savāca 33 punktus.

""Bulls" spēlēja brīvi. Viņu spēles ir interesanti skatīties," skaidroja latvietis. "Markanenam bija lieliska spēle. Nav daudzi spēlētāji, kuri ar šādu augumu var izdarīt metienus no distances."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!