Trešdienas, 10. janvāra, vakarā kanāla 360TV sporta erudīcijas spēles "Vai zini vairāk par Kreipānu?" laukumā plecu pie pleca izies 3 x 3 basketbola izlases dalībnieki un Eiropas čempioni – Nauris Miezis un Agnis Čavars, bet viņiem pretim stāsies un azartisku spēli solīs divi brāļi, kuri arī ir kvēli basketbola fani – Nauris un Normunds Maci.

Miezi un Čavaru vieno arī kopīgs hobijs - makšķerēšana, bet viņus iedvesmo tādi spēcīgi latviešu basketbolisti kā Kristaps Porziņģis un Andris Biedriņš. Savukārt Macu komandas pārstāvju dzīve rit tikai un vienīgi ap basketbolu, jo īpaši lietuviešu basketbolu - tāpēc apceļotas daudzas valstis, redzētas daudzas basketbola spēles klātienē. Un arī šoreiz spēlējot "Vai zini vairāk par Kreipānu?" arēnā viņi sola iedvesmoties no spilgtākajiem Lietuvas basketbolistiem – piemēram, Arvīda Saboņa.

Bet vai viss notiks pēc brāļu prāta? Kā glābt situāciju, ja sporta personību minēšanas spēlē atpazīti vien daži "spēlētāji", turpretim Eiropas čempioni 3x3 basketbolā "nodod uguņus" un atmin visus sportistus? Nepalaid garām aizraujošo spēli "Vai zini vairāk par Kreipānu?" "Ideju trešdienā", 10. janvārī plkst. , kanālā 360TV

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!