Portālā "delfi.lv" notikušajā balsojumā noskaidrots "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas izlases pamatpiecnieks, kas 16. februārī Tallinā dosies laukumā Zvaigžņu spēlē pret Igaunijas līgas komandu.

"OlyBet" LBL izlases pamatpiecniekā dosies aizsargi Edgars Jeromanovs ("Jūrmala) un Aigars Šķēle (BK "Ventspils"), uzbrucēji Roberts Freimanis un Kristaps Miglinieks (abi "Valka/Valga"), kā arī centrs Jurijs Aleksejevs (BK "Jēkabpils").

Komandu vadīs to komandu treneri, kuru vadītās ieņems pirmās trīs vietas pēc pirmā posma pēdējās spēles 7. janvārī. Septiņus spēlētājus papildus izraudzīsies treneri sadarbībā ar "OlyBet" LBL.

"Delfi.ee" balsojumā noskaidrots Igaunijas līgas izlases pamatpiecnieks: aizsargi – Janari Joesārs un Aizea Brisko (abi Tallinas "Kalev/Cramo"), uzbrucēji – Janars Taltss ("Tartu Universitāte") un Kristiangs Kangurs, centrs Sedriks Simonss (abi "Kalev/Cramo")

Saskaņā ar balsojuma noteikumiem, katram līdzjutējam bija iespēja no vienas IP adreses nobalsot vienu reizi, izvēloties divus aizsargus, divus uzbrucējus un centra spēlētāju. Balsojumu tehniski nodrošināja "delfi.ee", procesa gaitā novēršot centienus apiet noteikumus. Viltus balsis netika ņemtas vērā, informēja Latvijas Basketbola savienība.

Spēles laikā notiks arī tradicionālie "slam dunk", trīspunktnieku, meistarības un treneru konkursi. Piedalīsies arī Latvijas un Igaunijas sieviešu līgas labākās snaiperes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!