Rīgas "Dinamo" kapteinis un rezultatīvākais spēlētājs Miks Indrašis ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik" iedzīvojies augšstilba sasitumā, taču nopietnāks savainojums par laimi netika gūts, informē Latvijas kluba preses sekretārs Jānis Stepītis.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" ceturtdien savā laukumā ar 2:1 uzvarēja "Ņeftehimik" vienību un Indrašis savainojumu guva spēles devītajā minūtē, pēc tam laukumā neatgriežoties.

Pret Indraši rupji nospēlēja "Ņeftehimik" uzbrucējs Ņikita Filatovs, kurš pie laukuma apmales pret Rīgas kluba līderi izdarīja sitienu celis celī. Uzbrucējs sāpēs palika guļam uz ledus un tikai pēc laba brīža ar apkalpojošā personāla palīdzību devās uz ģērbtuvēm. Vēlāk rīdzinieku kapteinis mačam, jau pārģērbies, sekoja līdzi no tribīnēm.

Tikmēr Filatovs par šo uzbrukumu saņēma 5+20 soda minūtes jeb noraidījumu līdz spēles beigām.

Piektdien Indrašim tika veiktas medicīniskās pārbaudes, kurās konstatēts, ka ceļgals vai tā saites nav cietušas, taču ir pamatīgi sasists augšstilbs.

"Sitiens sanāca nevis celī, bet augšstilbā, līdz ar to ir pamatīgs sasitums. Par laimi, nekas nav sarauts vai saplēsts, jo tad sekotu ilgstoša ārstēšanās," piektdien aģentūrai LETA sacīja "Dinamo" preses sekretārs Stepītis.

Indrašim piektdien vēl tiek veikta arī papildus izmeklēšana, lai pilnībā pārliecinātos, ka nav cietis kāds no kājas muskuļiem.

"Šobrīd vēl nevar pateikt, kad Miks atgriezīsies laukumā. Optimistiskais variants ir, ka viņš spēlēs jau sestdien pret Ufas "Salavat Julajev", bet sliktākajā gadījumā viņš ierindā varētu būt nākamajā nedēļā gaidāmajos mačos," piebilda Stepītis.

Indrašis šosezon 45 KHL regulārā čempionāta spēlēs ir guvis 19 vārtus un atdevis 15 rezultatīvas piespēles, abos rādītājos būdams labākais Rīgas "Dinamo" rindās. Savukārt visā līgā viņš ir šīs sezonas sestais labākais snaiperis, bet ar 34 punktiem ieņem 17. vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!